Whiteboard is da shit!

2 maj, 2013 | By

När jag föreläser använder jag helst whiteboard och pennor. Har testat med en Power Point någon gång, men det ger inte alls samma flexibilitet och möjlighet att anpassa föreläsningens olika delar till den publik jag har för dagen.

Av någon anledning har jag fått för mig att det skulle vara lite ”proffsigare” att köra med PP. Men idag fick jag höra att det vanligaste bland föreläsare är att använda PP eller andra bildspel, men att bland toppskiktet av föreläsare är whiteboardanvändandet vanligast.

Där ser man!

I vilket fall som helst så kommer jag att använda whiteboard, som vanligt, på tisdag 7 maj, då jag håller min nästa öppna föreläsning på Sensus Studieförbund på Medborgarplatsen, kl 12-13.

”Våga Vara Viktig! – ta vara på dina resurser” heter föreläsningen, och den är kostnadsfri och öppen för alla. Välkommen!

IMG_3173

Inlagd i: Föreläsare & Författare | Tags: , , , ,

Om skribenten (Skribentens profil)

Nina Sjöstrand har erfarenhet från en lång rad branscher och är nu verksam som föreläsare, författare och organisationsutvecklare.

Inga kommentarer kan göras