Det blir som man tänkt

20 mars, 2013 | By

IMG_2941Olof Röhlander, en av Sveriges duktigaste föreläsare, är just nu ute på en turné som han kallar ”Inspiration för alla”.

Det är roligt att Olof framträder på öppna föreläsningar i ett antal städer i Sverige, så att så många som möjligt kan få höra honom prata om att ”Det blir alltid som man tänkt sig”.

MEN – finessen med ”Inspiration för alla” är att alla intäkter går till organisationer som Childhood, Tjejzonen, Röda Korset, Naturskyddsföreningen och Djurskyddet Sverige. Olof själv framträder utan gage, och han har skaffat samarbetspartners som ställer upp med lokaler.

Det är inte bara inspirerande (och fruktansvärt roligt) att lyssna på Olof – hela konceptet ”Inspiration för alla” är en inspiration i sig.IMG_2942

Ett stort tack till Olof Röhlander och till Maximteatern för en härlig kväll! Och grattis till mottagarorganisationerna som fick dela på de 100 000 kronor den entusiastiska publiken bidrog med!

Inlagd i: Föreläsare & Författare | Tags: , , , , , , ,

Om skribenten (Skribentens profil)

Nina Sjöstrand har erfarenhet från en lång rad branscher och är nu verksam som föreläsare, författare och organisationsutvecklare.

Inga kommentarer kan göras