Boosta kollegan!

18 oktober, 2013 | By

IMG_3989Förra veckan föreläste jag på Kunskapsdagarna i Kristianstad och idag har jag föreläst på Kunskapsdagarna i Jönköping. Det har varit två jättehärliga upplevelser, med helt underbar publik. Det är så att man kan bli hög på upplevelsen!

Idag hade jag förmånen att bli presenterad på ett alldeles fantastiskt vis av föreläsarkollegan Jesper Caron. Även i vårt jobb är det kul när kollegor ger bekräftelse och boostar.

Många kanske tror att i en tuff bransch som föreläsarbranschen, där det är hård konkurrens och många aldrig slår igenom, så skulle det också vara ett hårt klimat mellan ”konkurrenter”. Men det är faktiskt tvärtom!

Jag kan bara önska dig att även du får känna av samma generositet och unnsamhet från dina kollegor som jag får av mina. Att också du blir boostad av dina kollegor som jag blir av mina. Och jag önskar dig att ha lika kul på jobbet som vi har!

Du kan ju prova att göra som Jesper Caron, och lovorda dina kollegor – och se vad som händer…

Inlagd i: Våga Vara Viktig! | Tags: , , , , ,

Om skribenten (Skribentens profil)

Nina Sjöstrand har erfarenhet från en lång rad branscher och är nu verksam som föreläsare, författare och organisationsutvecklare.

Inga kommentarer kan göras