Boka mig genom Talarforum!

14 maj, 2013 | By

logo-talarforumFrån och med nu går det att boka mig som föreläsare genom Talarforum.

Idag höll jag min inspirationsföreläsning ”Våga Vara Viktig! – hur bra du är och hur du är bra” för den bistraste publik jag någonsin haft – säljarna på Talarforum. Mer nervös än jag brukar, med mindre respons från publiken än jag är van vid, tog jag mig tydligen igenom min audition med den äran. Jag fick till och med mina åhörare att börja le…

Nu ska jag fortsätta att utveckla mina föreläsningskoncept inom team- och individutveckling, och även lägga till någon riktigt rejäl floskelföreläsning inom Corporate Bullshit (skojar bara!).

Och det går givetvis bra att boka mig direkt, utan att gå omvägen via Talarforum, även i fortsättningen.

Inlagd i: Föreläsare & Författare | Tags: , , , , , ,

Om skribenten (Skribentens profil)

Nina Sjöstrand har erfarenhet från en lång rad branscher och är nu verksam som föreläsare, författare och organisationsutvecklare.

Inga kommentarer kan göras